miércoles, 15 de mayo de 2024

HORARIOS FIN DE SEMANA (17-18-19) MAIO

RICARDO OPERADO DA SÚA FRACTURA DE CLAVÍCULA

O noso xogador do equipo de veteranos, Ricardo Fernández, foi operado onte no Hospital Juan Cardona de Ferrol das múltiples fracturas que sufreu na clavícula a consecuencia dunha acción fortuita no partido do pasado domingo en Mourente

Moitos ánimos Ricardo e a recuperarse al 100% !!!

martes, 14 de mayo de 2024

VICTORIA MOI CARA DOS VETERANOS

Último partido da tempada empañado pola grave e dolorosa lesión do noso xogador Ricardo que foi trasladado en ambulancia ao Hospital Cardona onde se lle diagnosticou rotura de clavícula. O demás é secundario!

No aspecto deportivo o partido finalizou no minuto 79 por decisión dos capitáns de ambos equipos e que contou co beneplácito do Colexiado quen por certo fixo unha gran xestión da situación. O resultado nese momento era de (1-3) con dous tantos iniciais dos brancos por mediación de Karranza, o propio Ricardo. Acortaron distancias os locáis por mediación dun penalti para finalmente Caste poñer o resultado definitivo pois por desgracia non houbo tempo para máis.

Mato pelexando un balón
(Foto: SANDY LÓPEZ)

Ánimo Ricardo e a recuperarse ben!!!
Unha forte aperta!!!

Fin de tempada. É momento de facer balances e analizar a tempada do equipo!!!

NON PUDO O FEMININO CO LÍDER

Derrota xusta ante o líder o Atlético San Pedro, equipo que posiblemente e pendente de confirmar na última xornada será o Campión de Liga.

O partido foi de dominio visitante os 90 minutos ante un equipo cheo de baixas que compiteu a base de amor propio pelexou a tope ata o final pese a evidente superioridade visitante. Os goles das de Oleiros chegaron ao aprovecharse de duas indecisóns na saída do balón antes de finalizar a primeira parte. A segunda parte foi un deixar pasar os minutos e que non pasara nada.

A pechar a tempada en Santiso, obxetivo 5º posto por abaixo para evitar posibles arrastres...

DERROTA DO FILIAL NOS DERRADEIROS MINUTOS

Non pudo ser. Un gol dos locáis nos minutos fináis acabou coas esperanzas do filial que xa empezaba a saborear un punto. O problema foi que outro resultado adverso (a victoria do Monfero frente ao Neda) complica e moito a permanencia na categoría.

Ao primeiro gol dos locáis respondeu
Raúl e cando o partido se dirixía ao un xusto empate un inesperado gol deixou os puntos na casa. Unha bagoa...

Mentras as contas sigan saíndo hai que loitar...

DERROTA NO DERRADEIRO PARTIDO DA TEMPADA

Partido intrascendente o xogado na matinal do domingo en Mourente ante a SD Valdoviño outro equipo cos deberes feitos e que fixo unha gran tempada competindo sempre pese as terrible circunstancias que sufriu nun momento da tempada e cun plantel de xogadores escasos en número en moitas ocasións que probablememte non lle permiteu aspirar a algo máis. Pola súa banda o Maniños chegou moi mermado de efectivos por diferentes motivos e sin poder contar con xogadores do B que a misma hora tiñan un partido moi importante na súa pelexa pola salvación.

Do partido pouco que falar con moi poca intensidade é onde simplemente se deixou pasar os minutos sin máis. O aproveitamento dos erros dos riváis e a incomprensiblemente nefasta actuación arbitral cunhas decisións dignas de estudo nun partido de guante branco. Anotaron
Christian e Pedro.

Finalizou a tempada dado que o derradeiro partido dos brancos sería frente a o retirado Laracha CF, polo tanto cun sabor agridulce termina un curso donde se cumpriron moi sobrados os obxetivos.

A desconectar e recuperar forzas para a tempada próxima que se presenta apaixoante.