martes, 30 de mayo de 2023

VICTORIA DO FEMININO NA IDA DA SEGUNDA ELIMINATORIA DE ASCENSO A 2ª DIVISIÓN

Gran vitoria na ida da 2.ª eliminatoria de ascenso a 2.ª División ante un vello conocido da mesma liga como é o Eiris, SD nun partido en que se estivo acertado en labores defensivos e sendo efectivo en ataque. Máis aló da vitoria destacar o partidazo disputado polas brancas que están a acabar a tempada como lumes.

Vamooos EQUIPO!!!

Dentro dun partido moi igualado e cunha marcaxe moi centrada en
Lore foron as brancas as que se adiantaron pronto no marcador ao facer unha vaselina Mishelle sobre a meta visitante. Ata o descanso moita intensidade e un Maniños que soubo resolver as acometidas locáis.

Na segunda parte as locais defenderon con orde as acometidas visitantes para na recta final Lore en dúas ocasións asinou o definitivo e esperanzador (3-0).

Partidazo nesta Ida das brancas e agora faltan 90 minutos na Coruña para resolver a eliminatoria. Non vai ser nada fácil dada a entidade do rival que sen dúbida o dará todo para remontar a eliminatoria. El partido de volta será na Antigua Leyma da Coruña o próximo domingo ás 18:00 H. A dalo todo!!!