miércoles, 12 de abril de 2023

CRUEL DERROTA DO FILIAL NO ÚLTIMO INTRE

Cando perdes un partido practicamente na última acción do mesmo quedate cara de "parvo". Pois isto é o que sucedeu o pasado xoves en Pontedeume nun partido no que se foi de menos a máis, onde se empezou perdendo e non estando ben no partido, cambiouse o rumbo lográndose o empate ter opcións de gañar o partido para perdelo nunha acción a balón parado nos instantes finais. Unha verdadeira nora...

Mala primeira parte onde os locais sacaron unha clara vantaxe lléndose ao descanso cun claro (2-0) e coa sensación de que os brancos non estaban ben, non eran capaces de dar dous pases seguidos e con malas sensacións que cambiaron na segunda parte cun mellor xogo e empezando a xerar ocasións de gol que o debutante Pedro materializou en dúas ocasións. Nesta situación e no que os brancos parecía que ían levar algo positivo, mesmo sumar os tres puntos chegou a xogada clave que decidiu a favor dos locais a contenda.

Agora toca levantarse e seguir pelexando porque hai unha segunda volta completa para seguir crecendo e disputando cada partido coma se fose unha final. O próximo partido será clave co desprazamento a Os Calzados para enfrontarse ao ADC A Capela. Como di o Cholo, "partido a partido"...