miércoles, 26 de febrero de 2020

A XORNADA DA BASE

Só dous partidos neste fin de semana atípico de Carnaval e ambos F11 desgraciadamente valorados con dúas derrotas especialmente a dos infantís que loitaron moito na casa antes do líder do porto.

Cronológicamente comezaron os cadetes que xogaron en Cedeira nunha hora prematura para eles e de feito algún xogador chegou ao partido co mesmo a piques de romper. Derrota por (6-2) nun partido máis igualadodo que reflecte a puntuación. (3-0) Para descansar para a continuación, Brais e Asier Reducir as distancias que deu opcións claras para un posible regreso, pero de novo as instalacións afectadas a pesar do esforzo do pote que terminan o resultado co resultado coñecido. Unha mágoa porque os brancos deulle todo, pero sen afortunados o que motiva a vitoria local só pero voluminosa. ..

Os nenos recibiron o portuarios, líder da competición pero nun comezo de soño e en 25 minutos foron colocados (3-0) con dous goles de Dani e outro marco. Un gol antes de que a pausa tomase o xogo para descansar cun (3-1). Gran Primeira parte dos brancos que arrollou ao líder. A segunda parte foi outra historia cun equipo local que entrou cun pé malo e un portuarios que acosaba ao gol branco sen deixar e nunha curta marxe de tempo marcou outros catro, outro por fallos defensivos do caso é que o líder impuxo o seu preso No rectal final do partido nuevamente os brancos toman as rendas do partido con opcións reais para cortar ou incluso empatar o xogo. Non era así e o partido caeu do lado de Ferrolano (3-5). Unha piedade pero obviamente o fútbol é a eficacia eo líder foi.