lunes, 11 de diciembre de 2023

CLARA VICTORIA DOS MODESTOS NO CADAVAL

Segunda vitoria consecutiva dos modestos en O Cadaval pois tras a vitoria do mércores en Copa, este domingo logrouse unha segunda tan importante ou máis en Liga que á fin e ao cabo é o termómetro do rendemento nunha tempada. Aínda que a vitoria foi máis clara e avultada que o mércores con todo as sensacións foron peores aínda que o resultado diga todo o contrario.

O partido empezou cun dominio total do Maniños pois antes do primeiro gol de Christian os feneses tiveron numerosas ocasións de gol especialmente do autor dese primeiro gol que resolveu o meta local con gran acerto. Antes do descanso o propio Christian cun gran disparo puxo o (0-2) que daba certa tranquilidade aos blancos para afrontar a segunda parte.

A segunda parte empezou cunha perda de control do partido por parte do Maniños e cun equipo local que dispuxo dalgunhas oportunidades para poder anotar un gol e meterse no partido, cousa que non sucedeu tendo tamén os brancos as súas opcións e xa finalizando o mesmo Javi Miragaya fiel á súa cita co gol, puxo o (0-3) ao fin e ao cabo definitivo.

Cultural Maniños, SD
O Cadaval, (10.12.23) CD Narón 0 - Cultural Maniños 3

Tres puntos que consolidan aos brancos na parte alta da táboa e que lle permite observar con optimismo este final de ano con dous partidos en O Pote en forma de conta pendente xa que este ano non se está mostrando tan inexpugnable como noutras tempadas. SD Valdoviño e Xuventus Crendes no partido aprazado son os rivais cos que se despide este 2023.