lunes, 14 de agosto de 2023

PRIMER PARTIDO DE PRETEMPADA CON BOAS SENSACIÓNS

O Cultural Maniños disputou este sábado o primeiro partido de pretemporada desprazándose á Barqueira (Cerdido) para enfrontarse á UD Cebarca

20 xogadores participaron deste primeiro partido que deixou boas sensacións para as poucas sesións de traballo que levan os xogadores encima.

Cultural Maniños, SD - Temporada 2023/24
(12/08/23), Bernardino Breixo (A Barqueira)

Vitoria dous brancos ante un equipo local en período de construción despóis das baixas sufridas. O resultado final foi de (0-4). Ao descanso chegouse cun (0-3) con goles anotados polos debutantes
Caio e Aitor este por partida dobre sendo un de penalti, Na segunda parte o tamén debutante Hugo, puxo o cuarto recortando o locais distancias en los instantes finais.

Bo test para ambos os equipos ganando minutos, carga de traballo e que acabou sen lesionados.

Agradecer á UD Cebarca a súa invitación e excelente trato desexándolle moita sorte para esta tempada.