lunes, 20 de marzo de 2023

O FEMININO CAE EN O POTE NUN PARTIDO GRIS

Non foi un bo partido o das brancas este sábado tarde ante un Eiris, SD que ocupaba unha mellor posición clasificatoria posiblemente por ser un equipo máis feito, con máis pouso que o Maniños que non estivo cómodo nin fluído en ningún momento.

O femenino nun partido anterior

O partido foi en todo momento igualado e intenso e foi unha xogada illada e no ecuador da primeira parte cando unha xogada ao bordo do fose de xogo plantouse diante de Uxía á que superou en en a súa saída. A pesar dos intentos das brancas para lograr as táboas o partidos e foi ao descanso co adverso (0-1).

Xa na segunda parte as brancas tentaron estirarse e foi nunha xogada na que un lanzamento de Laura Montero golpea a unha defensora coruñesa e alóxase no fondo das mallas poñendo o (1-1). Esta xogada coincide practicamente coa expulsión da xogadora Saray do Eirís situación que as brancas non souberon aproveitar.  Nun erro defensivo as visitantes puxéronse por diante no marcador e aínda que o Maniños arriscou cunha defensa de tres en busca do empate contando cunha ocasión inmellorable en los pes de su goleadora Lore que desbaratou a meta visitante. Finalmente unha nova imprecisión foi aproveitada polo Eiris para sentenciar o partido co definitivo (1-3).

Vitoria por tanto do Eirís nun partido intenso e disputado e a pesar do que pareza polas numerosas tarxetas, deportivo pero sen rehuir o contacto.

Agora a preparar o seguinte partido que unha vez máis se xogará na Coruña nesta ocasión ante o Torre, SD equipo que na ida superou ás brancas polas mínima (0-1).