martes, 14 de marzo de 2023

GRAN VITORIA DO FEMININO NA TORRE

Gran segunda parte do Maniños o pasado domingo nos Campos de La Torre superando con caridade ao Orillamar, SD equipo que na primeira parte arrincara 1 punto de O Pote nun polémico partido.

Saúdo inicial

A primeira parte foi moi igualada sen un claro dominador e coas porteiras resolvendo con gran acerto os achegamentos de ambos os equipos. A segunda parte só tivo unha cor e foi o branco das fenesas que se puxeron por diante na primeira xogada tras a continuación por medio de
Lore, demostrando que é unha killer. Antes dos 15 minutos desta segunda parte as fenesas ampliaran a vantaxe por mediación de Sheila e sentenciando por mediación de Cris. De aí ao final as brancas deixaron correr o partido aínda que Lore volveu anotar (19 goles en 14 partidos) poñendo un contundente (0-4). Na recta final as locais anotaron o gol da honra finalizando o partido cun claro (1-4).

Intre do partido coa Torre de Hércules ao fondo

Importante vitoria para as brancas, en primeiro lugar para auto demostrarse que a derrota a semana anterior en
Montrove e ante o Unión Campestre foi un accidente deportivo frente un bo rival e en segundo lugar para afianzarse nunha meritoria 7ª posición con opcións reais de ficar nesa zona media alta moi por encima do esperado a principio de tempada pois non esquezamos que é un equipo de nova creación.

O sábado 18 ás 18:00 H disputarase o seguinte partido de liga ante o Eirís, SD ao que desde aquí agradecemos todas as facilidades dadas.