martes, 5 de diciembre de 2023

POR FIN CHEGOU A PRIMEIRA VICTORIA DO FILIAL

A maior alegría do fin de semana chegou co filial que por fin consigueu a súa primeira victoria da tempada. Despóis un convulso comenzo o equipo a base de traballo foi mellorando no día a día conscente das súas limitacións e por fin e sabendo que hai moito traballo por diante empeza a verse a luz.

Aunque se adiantaron os visitantes al aproveitar un gol en propia, os brancos deron a volta ao marcador antes do descanso, un golazo de Juanlu e outro de Víctor en unha posición dudosa acadando o (2-1). Con este resultado o partido chegou ao tempo de lecer. Instantes antes do pitida da colexiada, expulsión de Iker nunha decisión moi protestada por ser moi rigurosa. Nada novo...

Na segunda parte superoridade branca que non pasou apuros pese a estar en inferioridade. Dous goles de Aitor e Juanlu firmaron o definitivo (4-1). Victoria xusta que supo moi ben entre os xogadores, corpo técnico e xiareiros brancos.