lunes, 25 de septiembre de 2023

VICTORIA TRABALLADA DOS MODESTOS FRENTE A UN BO RELÁMPAGO

Vitoria xusta e moi traballada do Maniños ante un recentemente ascendido como é a SD Relámpago de Elviña (Coruña) que chegou invicto e imbatido a O Pote e que sufriu a primeira derrota do curso. O partido decidiuse na recta final segunda metade cando o control do partido dos brancos era claro cun Relámpago que baixara as súas prestacións físicas co transcurso dos minutos.

Partido moi pelexado
(Foto: Tono Santos)

A primeira parte foi moi igualada  sen un claro dominador, cun equipo visitante moi intenso que buscaba as súas opcións nalgún balón parado e onde apenas houbo ocasións de gol para ambos os equipos. Eso se houbo unha xogada moi polémica despois dunha indecisión do meta visitante que tras disputarlle o balón
Ángel, este quedou sobre a liña de fondo sendo máis rápido o xogador branco anotando un gol que como recoñeceu o árbitro a o seu xuizo como válido pero que a requirimento dun dos seus auxiliares foi anulado tras supostamente saír completamente do terreo de xogo, situación que só viu o citado auxiliar mal colocado para sinalar eso ou outra cousa...

Hugo nunha acción de partido

A segunda parte foi de máis control branco coincidindo co cansazo dos visitantes que apenas inquietaron a portería branca.  O
Maniños que tivo que superar a baixa de Pitu no descanso afectado duns problemas físicos situou en ele terreo de xogo a Christian que achegou o físico necesario para poder superar aos coruñeses. Así tras varios achegamentos unha xogada embarullada acabou cun tiro de Hugo que sacaron na raia entre o meta e a defensa e na raia de gol Pedro introduciu o balón no fondo das redes. (1-0) que facía xustiza ao sucedido ata ese momento e aí viñeron os mellores momentos locais, así  Pedro nunha gran xogada individual tivo o segundo tanto pero foi Christian cun gran golpeo raso de balón o que puxo o (2-0) final. O resto do partido xa foi un deixar pasar os minutos estando máis cerca o terceiro gol branco que os visitantes acurtasen distancias.